Miljøvenlig

Miljø og vedligeholdelse

Hvis der er noget, vi værdsætter højt, så er det miljøvenlighed. Et af vores primære mål er at arbejdet holder i længere tid. På denne måde kan det nymalede værelse nydes uden frygt for besværlig vedligeholdelse. Af denne grund er vi glade for at fortælle vores kunder, om de produkter maling vi bruger som er miljøorienterede. Så holder vores planet lidt endnu.

lilla blomst

Med sikkerhed i tankerne

Når vi arbejder på et malerprojekt, som du kunne tænke dig, tager vi højde for malingen er miljøvenlig og selvfølgelig også er sikker at bruge. Så kan både jer og vores malere få glæde af malingen. Dette bliver opnået med hjælp fra miljømærket Blomsten og Svanen.

Kort beskrevet er Blomsten det miljømærke som bruges i Europa, mens Svanen udelukkende bruges i Skandinavien. Disse miljømærker er noget, vi som malere er på udkig efter, når vi får leveret maling til vores projekter.

for eksempel, så er Caparol og Beck og Jørgensen to virksomheder, som vi får meget glæde af, når vi bestiller maling. begge virksomheder har en lang historie med produktion og levering med maling og er førende inden for teknologisk og miljøvenlig udvikling.

Hos Beck og Jørgensen kan I læse mere om Blomsten og Svanen, samt hvad det betyder for selve leverandørerne, der bringer malingen til os.

Blade

Mindst lige så god — hvis ikke bedre

Det er vigtigt at sige, vi aldrig går på kompromis med malingens kvalitet, når det omhandler

miljøvenlighed. Malingen brugt her er nemlig i stand til at være miljøvenlig samt overholde de samme kvaliteter og evner, som al maling burde have. Der er mange eksempler, men nogle af dem, vi gør brug af er højteknologisk facademaling som er i stand til at holde facaden i maling renere end andre malingsprodukter. Udover dette er der også andre egenskaber i malingen:

  • Selvrensende overflade som gør malingen meget holdbar og pæn til udendørs brug
  • Diffusionsåben og vandafvisende som holder fugt ud af malingen
  • Stoffer der forebygger overfladebegroning
Gul blomst

Et lille skridt for miljøvenligheden

Ved at handle sammen med os, hjælper du med at holde planeten mere ren og støtter om noget, der uden tvivl er det største projekt som verdenen har set til på lang sigt; at vedligeholde planeten gennem miljøvenlig maling og projekter. Man kommer langt med æstetik og kvalitet, når man også ved, det er godt for naturen. Så kan vi alle male med god samvittighed.

Rød blomst

Mangler du lidt mere?

Tjek nogle af vores andre sider ud for at lære mere om billeder af tidligere projekter, hvem vi er, eller vores gør-det-selv idéer!

DEL I DIT NETVÆRK