Gratis rådgivning og tilbud til dit malerprojekt

Ring eller skriv en mail til Limfjordens Malerfirma, så vender jeg tilbage til dig med et godt og uforpligtende tilbud. Jeg tager gerne ud til dig og giver et tilbud samt rådgivning til netop dit malerprojekt. Så kan vi sammen garantere tilfredsstillende resultater. 

Tag kontakt med det samme.

Kontakt info


Ofte stillede spørgsmål – Find et hurtigt svar!


Vi svarer gerne hurtigt, men der er også fordele ved at have svarene serveret lige foran snuden. Her har vi prøvet at samle de mest ofte stillede spørgsmål i forsøg på at give dig en masse relevant information. På denne måde kan du forhåbentlig få åbenbaring til hvad end du søger, samt få et stærkere indtryk af, hvad vi har at tilbyde. Hvis svarene fundet her ikke hjælper, så er du altid velkommen til at tage direkte kontakt! Der kan være mange fordele ved at ringe til os; det kan jo være du får et tilbud til malerprojektet. Derudover har vi også en Gør Det Selv side, hvor du kan finde en masse tips  og svar på andre spørgsmål til malerarbejdet derhjemme.

Generelle spørgsmål

Hvad koster det at få mit projekt malet?

Dette kommer helt klart an på størrelsen af projektet. Vi har ikke decideret en pris pr. m², men det betyder jo også, at der er høj sandsynlighed for et regelmæssigt tilbud.

Hvor er jeres afdeling?

Du finder os hos Bellinisvej 14, 9200 Aalborg SV og her kan du snakke med vores malere for at få bedre indblik i projektet. Her har vi både vores kontor og værksted med alt vores malerudstyr. Det er tit, vi er ude af huset for at arbejde på diverse projekter. Derfor er det altid en god idé at ringe til os på forhånd.

Hvor lang tid tager det normalt?

Vi arbejder i fuld fart for alle de projekter, som vi er heldige at arbejde sammen med. Vores arbejdshastighed kommer nogle gange an på de andre håndværkere, vi potentielt arbejder sammen med. Dog er vi ofte ude som et hold af malere, så derfor går arbejdet så stærkt som muligt. Vi vil gøre alt for at bibeholde vores professionelle image, så det er vigtigt at vise frem hvor hurtige, vi er!

Hvornår er det bedst at få malet udendørs?

Vejret kan meget nemt være vores bedste ven, som det også kan være vores ærkefjende. Når vejret er vindstille og solen skinner uden at være for varm, så har malingen den bedste effekt. Dette har vi fuldstændig styr på, så dette skal vi nok tage hånd om, når vi kommer ud til dig. Det er vigtigt at klargøre, vi ikke altid arbejder udendørs, da temperaturen kan gøre det umuligt at få lavet en pæn facade. Vi gør altid klar på vores Facebook, hvornår vi langsomt tager de første og sidste kunder ind til sæsonen udenfor!

DEL I DIT NETVÆRK