Galleri

Gennem årene har vi dækket diverse malerprojekter inden for mange kategorier og her kan du se, hvordan vores erfaring danner et helt nyt udseende gennem professionel maling. Her vil der både være et galleri for indendørs og udendørs malerarbejde. Husk også at tjekke vores Facebook for et overblik af, hvad vi bruger tiden på lige her og nu! Der vil hyppigt komme opdateringer og konkurrencer, hvor alle får mulighed for at få hjælp fra os.

Indendørs maler arbejde

Her har vi en kollektion af før-og-efter billeder, hvor man kan se, hvor stor en indflydelse maling har på projektet og hvordan det vækker nyt liv i forskellige rum. Dette omhandler specifikt nyt tapet og maling på vægge. Du kan også læse mere om vores indendørsarbejde og lære, hvilke former for service, vi tilbyder.

Tapet – før og efter

Her kan der opnås mange kreative resultater, især fordi vi tilbyder tapet, som kan tilpasses med dine egne billeder og hilsner. Dette kommer udelukkende an på dine ønsker og behov; derefter tager vi os af resten. For eksempel kan det gøre alverdens forskel på et børneværelse.

Maling af vægge – før og efter

Den mest klassiske form for arbejde: helt almindelig maling. Her er det gjort meget klart, hvor tydeligt en forskel det gør for en ejendom. Ved at give det indvendige en omgang frisk maling øger man også levetiden for hjemmet. Her handler det bare om at vælge en farve, der passer med resten af indretningen.

Udendørs maler arbejde

Når vejret tillader det, så er der virkelig meget potentiale med udvendig malerarbejde. En maler udendørs kan hurtigt og professionelt sikre et meget tilfredsstillende resultat. Med denne form for ekspertise bliver man aldrig træt af det opfriskede design.

Facade maling – før og efter

Drømmer du om et forrygende udseende til dit hjem? Så er facademaling altid nødvendigt for at opretholde og vedligeholde hjemme til dets ultimative potentiale. Nedenfor finder du billeder, der klart illustrerer hvordan vores arbejde nemt kan forvandle en gammel bygning til noget splinternyt.

DEL I DIT NETVÆRK