Galleri: Facade renovering

Find inspiration til maling af facade

Hos Limfjordens Malerfirma er vi glade for at hjælpe, både inden for malerarbejde og rådgivning. Derfor er det vigtigt for os at gøre inspiration tilgængeligt til vores kunder. Hvad det betyder er, at vi meget gerne vil vise tidligere projekter, hvor man kan se før og efter processen. Facademaling kan gøre en kæmpe forskel for en ejendom og galleriet her er med til at overbevise, hvorfor det altid kan betale sig at genopfriske malingen.

Maling af hus: nem og hurtig facade

Herunder er der billeder, der viser forskellen som facademaling kan gøre. I mange tilfælde bliver vi bedt at give ejendommen en komplet hvid facaderenovering, hvilket så kan se på billederne nedenfor. Her er alle overflader taget, så at udseendet på hver væg spiller overens.

Malerarbejde: få det perfekte førstehåndsindtryk

At male døren er som at sætte klare forventninger på, hvordan resten af hjemmet ser ud. Derfor er det naturligvis vigtigt at have en pæn overflade med højkvalitetsmaling; dette kan vi klare for dig. Her har du garanti for hurtigt arbejde, hvor døren til dit hjem kan sætte en utrolig standard til resten af hjemmen og dermed være et vidunderligt førstehåndsindtryk. Nedenfor kan man se døre af forskellige typer blive udarbejdet helt nye farver.

Kontakt os for tilbud og rådgivning

Hos Limfjordens Malerfirma kan du kontakte os og få uforpligtende tilbud. Her handler det om at give en indbydende mulighed, så at det bliver glædeligt at få sat malerprojektet i gang. Derudover er vi også altid klar på at give rådgivning, hvor du får mulighed for at snakke med vores erfarne malere. Dette er især populært for dem, der er frisk på at tage hånd om projektet selv.

Vores telefonnummer er 31 10 43 32, her er der mulighed for at gennemgå detaljer på arbejdet og hvilken form for hjælp, du har brug for. Her er vi altid klare på at tilbyde god service og går højt op i, at vores kunder får det, de mest har brug for. 

DEL I DIT NETVÆRK